Zamislite spektakularan odmor na obali Jadranskog mora, u okruženju slikovitih maslinika i vinograda, gdje luksuz isprepliće s prirodom, i gdje se svaki trenutak pretvara u nezaboravan doživljaj. To je ono što vas očekuje u Kempinski Hotelu Adriatic, prvom hrvatskom luksuznom golf i spa resortu s 5 zvjezdica, koji se nalazi u blizini Savudrije i Umaga.

Ova ekskluzivna ponuda je dostupna samo putem portala Crno jaje, i već sada možete rezervirati svoj paket odmora za dvoje po cijeni već od 299 eura. Istražite ponudu ovdje.

Kempinski Hotel Adriatic oduševljava svojim luksuznim smještajem koji uključuje 186 soba i apartmana, svaki s prostranim balkonom ili terasom, pružajući vam pogled na beskrajno plavetnilo Jadranskog mora i okolni prekrasan krajolik sjeverozapadne Istre. Ovo je idealno mjesto za bijeg iz svakodnevnog stresa i uranjanje u svijet beskrajnih mogućnosti za opuštanje i uživanje.

U sklopu ovog ekskluzivnog paketa, očekuje vas nevjerojatan doživljaj u Kempinski Hotelu Adriatic. Uključen je smještaj za dvije osobe i dvije noći na bazi gourmet doručka, koji će vas razmaziti ukusnim jelima i osigurati energetski početak svakog dana. Kempinski Hotel Adriatic također nudi vrhunske sadržaje i usluge za svoje goste. Imat ćete pristup plaži, gdje se možete opustiti i uživati u suncu, a hrabroiji će se bez problema i okupati.

Posebna atrakcija ovog paketa je ulaz u Carolea Spa centar, gdje vas očekuje tri tisuće četvornih metara čistog opuštanja. Centar uključuje grijani unutarnji bazen sa slatkom vodom, grijani whirlpool, te dva vanjska bazena sa slatkom vodom, od kojih je jedan grijan od svibnja do početka listopada. Tu su i odvojeni prostori za opuštanje, saune, parne sobe, Kneipp zona, ledena kabina, te rimski kupelj s tepidariumom, laconiumom, caldariumom i hladnim bazenom. Ovo je prilika za potpuno opuštanje tijela i uma.

Naravno, ne smijemo zaboraviti na gastronomiju. Kempinski Hotel Adriatic nudi vrhunske restorane s lokalnim sastojcima poput istarskih tartufa, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, domaćih sireva, pršuta te svježe ribe i plodova iz Jadranskog mora. Restoran Dijana posebno se ponosi svojom impresivnom kolekcijom vina, uključujući i svjetski poznata hrvatska vina, koja će upotpuniti vaše gastronomske doživljaje.

Ovaj ekskluzivni paket omogućuje vam da se prepustite luksuzu, opuštanju i gastronomskim užicima u jednom od najprestižnijih ljetovališta u Hrvatskoj.
Istražite ponudu ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju