Prije koju godinu američka tvrtka Camp365 izbacila je na tržište sklopivu mobilnu kućicu koja je vrlo brzo postala predmet želje zaljubljenika u kampiranje i prirodu, a nedavno i predstavila nasljednicu stvorenu za Teslin Cybertruck. Još vruć model T američke tvrtke Camp365 slaže se i s drugim (manje futurističkim) tipovima kamioneta, a nudi prostrani dnevni boravak s bračnim krevetom ili dva kreveta na kat plus standardni krevet, pa birajte :).

Tu su i kuhinja i radni prostor tako da tko želi, može i raditi na daljinu. Kuća-putujuća može primiti do četiri odrasle osobe. Ako pak organizirate druženje, T će ugostiti do 12 ljudi koji stoje – malo će se doduše stisnuti, ali i bolje se upoznati. Kako kažu proizvođači, kućica za sva godišnja doba ima aerodinamični dizajn za minimalan otpor i maksimalan domet, a zahvaljujući krovnom nosaču možete ponijeti i bicikle ili kajake ili SUP daske zahvaljujući krovnom nosaču.

Osim samim dizajnom, stari model sklopive mobilne kućice zapalio je široko pučanstvo jednostavnim sklapanjem i rasklapanjem. S sva metra visine i samo 122 metra širine teško je povjerovati da se prikolica u manje od deset minuta može transformirati u kućicu od devet kvadratnih metara.

Broj kreveta može se lako prilagoditi, a zahvaljujući dobroj izolaciji, klimatizaciji i grijanju kućica se može koristiti tijekom cijele godine. Na raspolaganju su i prijenosni štednjak na izvlačenje s dva plamenika koji možete koristiti unutra ili vani, mali hladnjak koji se također može prebaciti van, kao i WC skriven iza zavjese te prijenosna tuš kabina za tuširanje pod zvijezdama ili suncem.

U svakom slučaju Camp365 kućice idealne su kad poželite sjesti u automobil i krenuti u nepoznato, što ljubitelji kampiranja i odmora u prirodi itekako znaju cijeniti. 

Na kupanje u susjedstvo: Špiljski bazeni kakve nećete naći nigdje drugdje na svijetu Miskolctapolca - 3 Miskolctapolca - 2 Miskolctapolca - 1 +0 Miskolc

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju