Planina Vlašić jedna je od najljepših u Bosni i Hercegovini. Vlašić se nalazi u samom središtu Bosne i Hercegovine u okviru Srednjobosanskog kantona, a vlašićka visoravan proteže se od tisuću do 1500 metara nadmorske visine. Najviši vrh Vlašića, Paljenik, dostiže visinu od 1.934 metra, a cijelo područje poznato je među ljubiteljima skijanja. Lako dostupno i povoljno, zimovanje na Vlašiću čini se kao dobar odabir za sve fanove zimskog odmora.

Posjetite li Crno jaje možete naići na ponudu koja donosi tri ili pet noćenja s doručkom i opuštanje u Wellness & SPA centru u luksuznom Hotelu Blanca Resort&Spa, a sve za 2 osobe. Cijena ovog paketa iznosi već 2.504 kune / 332,34 € (za tri noćenja) i 3.339 kune / 443,16 € (za pet noćenja).

Hotel Blanca Resort & Spa smješten je u samom srcu Srednje Bosne, na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice. Kao hotelski kompleks od pet zvjezdica, Hotel Blanca Resort & Spa svojim gostima nudi luksuzne sobe i apartmane te mnoštvo sadržaja unutar i izvan hotela.

Osim što možete uživati u bajkovitom području i aktivnostima na otvorenom, svoje vrijeme možete provesti i u Wellness centru Mont Lhotse, kao i u kristalno čistoj vodi zatvorenog bazena Hotela Blanca Resort & Spa.

Svi oni koji odaberu ponudu putem Crnog jaja, u cijeni dobivaju i 30 posto popusta na masažu, planinski čaj u Ski Baru Pahuljica ili Blanca jednom za vrijeme boravka, besplatan parking, a jedno dijete do 6 godina s vama boravi besplatno.

Na planini Vlašić postoji preko 10 kilometara skijaških staza sa šest žičara, od kojih su tri baby žičare za početnike. Svi ljubitelji planine imat će priliku uživati u raznim aktivnostima, poput uređenih staza za nordijsko trčanje, snježnog safarija po bijelim planinskim predjelima i naravno noćnog skijanja.

Istražite cijelu ponudu ovdje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju