Kad pomislite na Nacionalni park Plitvička jezera, vjerojatno ga zamišljate tijekom ljeta, sa suncem i uživanjem uz brojne slapove. No zima donosi neke posebne čari na ovom jedinstvenom mjestu nezamislivo predivne prirode. Ne samo da imate mogućnost vidjeti Plitvice prekrivene snijegom nego i nema gužve, a ulaznice su puno jeftinije.

Poželite li ove zime posjetiti Plitvička jezera, razmislite o tome da destinaciji posvetite cijeli vikend. Zaputite li se na portal Crno jaje, možete naići na ponudu smještaja u Hotelu Lyra Plitvice s 4* koji vas poziva na dva noćenja s doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj superior sobi s terasom i teleskopom za promatranje zvijezda, sve to za 1279 kuna / 169,75 eura.

Lyra Plitvice dizajnerski je hotel s 4 zvjezdice smješten u opuštajućem zelenom okruženju u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Dizajniran imajući na umu potrebe putnika 21. stoljeća, savršeno je mjesto za bijeg iz kojeg možete istražiti taj fascinantni dio Europe. Svim su gostima na raspolaganju dvorane za fitness, moderni bar i restoran koji poslužuje ukusna domaća jela i, naravno, besplatan parking.

Ono po čemu je hotel možda najposebniji u ovom dijelu Europe jest jedinstvena lokacija i području koje ima malu količinu svjetlosnog onečišćenja. Iskoristivši to u potpunosti, ovdje možete bez problema sa soba smještenih na krovu i u vrtu, pomoću teleskopa u sobi promatrati zvijezde. Upravo će nebo i otkriti značenje imena hotela: Lyra, harfa je jasno vidljiva na sjevernoj hemisferi iznad hotela. Korištenje teleskopa uključeno je u cijenu, a svi posjetitelji koji putem Crnog jaja rezerviraju svoj smještaj dobivaju i 15 % popusta na hranu i piće, a jedno dijete do 12 godina na put s roditeljima putuje potpuno besplatno.

Istražite cijelu ponudu ovdje.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju