Sve više i više osoba posljednjih godina preferira putovanja u manje, jedinstvene objekte u kojima će pronaći privatnost, ali i sadržaje pomoću kojih će zaboraviti na sve ostalo. Popularnost kuća za odmor i privatnih vila u stalnom je porastu, a mi smo za vas odabrali četiri ponude na portalu Crno jaje o kojima morate razmislite tražite li ove zime kuću za odmor za sebe i svoje najdraže.

Uživajte u miru i prirodnim ljepotama Varaždin Brega

Kuća za odmor Pool Jacuzzi Dreams za četiri odrasle osobe smještena je u prirodi Varaždin Brega nedaleko od Varaždina. Rustikalna kuća iz 19. stoljeća na svojih 80 kvadratnih metara donosi dnevni boravak, dvije spavaće sobe, zatvorenu toplu terasu s jacuzzijem, kuhinju i WC.

Omiljen dio kuće za većinu gostiju u zimskim je danima kamin pokraj kojeg se možete opustiti u večernjim satima. Kuća sadrži i dva pomoćna ležaja u slučaju da su u vašem kućanstvu više od četiri člana obitelji.

Istražite cijelu ponudu ovdje.

Uživajte u blagdanskim danima u Baški

Smještena u Baški, ljetovalištu na otoku Krku, poznatom po starom gradu i prekrasnim plažama, Villa Lorka luksuzna je kuća za odmor opremljena svim sadržajima koji gostima svih dobnih skupina pružaju željeni odmor.

Otok Krk poznat je po luksuznom smještaju, koji je omiljen i među domaćim i među stranim turistima. Na svojih 280 kvadratnih metara unutrašnjeg prostora i gotovo isto toliko terase, sadrži četiri spavaće sobe, privatni wellness i spa, vlastitu teretanu te vanjski grijani infinity bazen površine čak 40 kvadratnih metara. Crno jaje trenutačno donosi čak tri ponude za smještaj u Villi Lorka, a cijena se kreće od 14.699 kuna za tri noćenja za čak osam osoba.

Istražite cijelu ponudu ovdje.

Božićni odmor s obitelji ili prijateljima u središtu Istre

Upoznajte Villu Green Heaven u Pazinu, koja pruža smještaj uz piće dobrodošlice, istarsku platu i opuštanje u jacuzziju, a sve za sedam osoba, i to po cijeni već od 3999 kuna za čak tri noćenja. Vila je odličan odabir za grupu prijatelja, kao i veću obitelj, a sigurni smo da uz sve sadržaje koje pruža nećete imati previše potrebe izlaziti u destinaciju.

Istražite cijelu ponudu ovdje.

Odmor nadomak Zagreba

Upoznajte kuću za odmor Pool Village House, koja svim svojim gostima donosi pregršt sadržaja. Svim gostima na raspolaganju je sezonski bazen (8 x 4 metra) sa sunčalištem i beach-barom, fitness-soba sa saunom, game room s bilijarom i stolnim nogometom, a u dvorištu je i malo dječje igralište.

Kuća je rustikalna, a nalazi se u zaseoku Šamci i omogućuje apsolutni mir i bijeg od svakodnevice. Pool Village House nalazi se na imanju koje je 20-30 minuta vožnje udaljeno od Zagreba, na pola puta između Zagreba i Varaždina.

Istražite cijelu ponudu ovdje.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju