Pojaviti se negdje bez odjeće garantira gotovo sigurno dvije stvari – ili ćete biti izbačeni ili će po vas doći kola hitne pomoći misleći kako ste sišli s uma. Ipak, na jedan svibanjski dan nudisti će u jednom pariškom muzeju biti dobrodošli!

Muzej Palais de Tokyo proglasio je 5. svibnja danom nudista. U organizaciji Pariškog društva nudista, ulazak u muzej neće se naplaćivati, ali prije odlaska morate postati član nudističkog društva. Nakon što to napravite, na vama je samo da dođete u muzej i besplatno počnete razgledavati. Ups, još jedan detalj – prije razgledavanja morate ostaviti svu odjeću u garderobi.

Događaj počinje u 9:30, a obilazak bi trebao završiti u 12 sati. Obilazak je organiziran, a umjetničke eksponate predstavljat će vam stručno osoblje, koje će također biti bez krpice na sebi.

S ovim zadnje planiranim događajem, očito je kako se Pariz i nudizam „ljube“. Prošle su godine Parižani mogli uživati u „nudističkom restoranu“, kao i u javnom parku za nudiste.

No tu priči nije kraj, pa pariška naturistička organizacija planira i nove događaje.

Posebno će zanimljivo biti i 24. lipnja kad je dan pariških nudista, pa ako se zateknete u gradu svjetlosti, nemojte biti u čudu ako ljudi poput vas budu prolazili kao od majke rođeni.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju