Nakon što je lani otvoren „nudistički“ restoran u Londonu, nedavno je i Pariz dobio svog konja za trku!

Restoran imena „O'Naturel“ (pohvaljujemo odabir imena) otvoren je prije nekoliko dana u ulici Gravelle u 12. arondismanu. U njega stane 40-ak mušterija (golih, naravno), a cijene obroka kreću od 30 eura naviše.

Odmah po ulasku gosti su obvezni sa sebe skinuti svu robu i ostaviti je u garderobi, nakon čega ko od majke rođeni ulaze u drugu prostoriju gdje započinju gastronomsku avanturu. Pritom se ne moraju brinuti za znatiželjne poglede s ulice, jer ovaj restoran nema prozora kroz koje bi prolaznici mogli „škiljiti“.

> Otvara se nudistički park za nesputanu šetnju u Gradu Svjetlosti

Kako kaže upravitelj restorana, podršku za otvorenje dobili su i od Francuske udruge nudista, koji su na kraju krajeva, bili i glavni uzvanici na otvaranju.

Iako je to prvi restoran takve vrste u Francuskoj, koncept je u svijetu već iskušan. Prošle je godine tako u Londonu otvoren restoran Bunyadi (trenutačno je zatvoren i prikuplja sredstva za drugu sezonu rada), a u restoranu Innato na Tenerifima možete naručiti „afrodizijački meni“, koji je poseban po tome što je hrana poslužena na golim tijelima zaposlenika.

U svakom slučaju, ako tko od vas isproba ovaj pariški restoran, nek' nam se svakako javi s dojmovima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju