Najnovije vijesti i zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta čitatelji od danas mogu pratiti na novom, redizajniranom portalu DNEVNIK.hr. Uz pregledniju, sadržajno bogatiju i intuitivniju naslovnicu, bolje organizirane rubrike te još dostupniji multimedijalni sadržaj, novi dizajn odlikuje se i responzivnom tehnologijom što znači da će čitatelji u njemu jednako uživati bez obzira pregledavaju li ga na računalu, tabletu ili mobitelu.

DNEVNIK.hr, koji je 2016. godinu završio je kao treći najčitaniji portal te u prosincu oborio svoj rekord s 1.325.863 jedinstvenih posjetitelja (izvor: Gemius), odsad će čitateljima pružiti još bolje korisničko iskustvo kroz novi dizajn, no jednaku razinu kvalitete kada je sadržaj u pitanju. Njegova posebnost je i sinergija s najgledanijim informativnim programom u Hrvatskoj, Dnevnikom Nove TV i emisijom "Provjereno", te ostalim digitalnim kanalima kao što su najčitaniji ženski lifestyle portal u Hrvatskoj Zadovoljna.hr, sportski GOL.hr te specijalizirani portali Punkufer.hr i Zimo.hr.

"Dizajn novog DNEVNIK.hr-a prati svjetske trendove i odgovor je na želje i potrebe naših korisnika. Naslovnica je prozračnija, navigacija kroz sadržaj jednostavnija, a omogućava i brojne nove funkcionalnosti. Sadržaj za nas i dalje ostaje kralj, no sada smo kralju osigurali još bolje ruho“, rekla je Darija Livaić, glavna urednica portala koji svakodnevno objavljuje više od 150 vijesti i 50 video zapisa.Osim na samom portalu, novosti s DNEVNIK.hr-a čitatelji mogu pratiti i putem 5 društvenih mreža: Facebooka, Twittera, Instagrama, Vibera i Snapchata te mobilne aplikacije koja je dosad preuzeta preko 450.000 puta. Osim novim dizajnom, DNEVNIK.hr može se pohvaliti i činjenicom da je kao prvi i najveći verificirani medijski Twitter profil uveo jedine live vijesti na Twitteru putem hashtaga #dnevniknovetv, a prvi je u Hrvatskoj objavio i medijsku Snapchat reportažu. Na svojoj Facebook stranici broji preko 600.000 fanova putem koje ujedno i jedini u Hrvatskoj omogućuje praćenje Facebook live vijesti.

Ususret predstavljanju novog dizajna, provedeno je i istraživanje o imidžu i snazi DNEVNIK.hr-a kojeg čitatelji ocjenjuju kao pouzdanog, odgovornog i moćnog. Rezultati istraživanja pokazali su njihovo nadprosječno zadovoljstvo portalom koji, prema njihovom mišljenju, na profesionalan način donosi aktualan sadržaj, sa širokim rasponom zanimljivih tema.

U novom, redizajniranom izdanju, DNEVNIK.hr nastavlja čitateljima nuditi vrhunski sadržaj kroz još bolje i kvalitetnije iskustvo korištenja
.
Novi, redizajnirani portal dostupan je na linku http://dnevnik.hr/.

Pratite DNEVNIK.hr na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, ViberSnapchat.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju