Najjači news portal u zemlji, DNEVNIK.hr ima novu, bržu i pregledniju mobilnu aplikaciju zahvaljujući kojoj i u pokretu možemo doći do informativnog, zanimljivog i zabavnog sadržaja. Aplikacija vas vodi i do sadržaja portala punkufer.hr-a pa se savjeti i ideje za putovanja, recepti i trikovi za pripremu finih jela otvaraju na dlanu. Bilo da poželite skratiti vrijeme vožnje do odredišta, na licu mjesta istražiti gdje se dobro jede i pije ili pak na oku imati popis sastojaka dok ih kupujete – ili pripremate, nova aplikacija je na raspolaganju.

Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje pa čitatelji lako mogu pristupiti sadržaju koji ih zanima, bilo da se radi o vijestima, galerijama ili video sadržaju. Aplikacija donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr i TV sadržaje, i to njihovim odabirom u meniju aplikacije ili povlačenjem stranica lijevo-desno.

Čitatelji također imaju i niz mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju aplikacije – osim odabira crne ili bijele boje sučelja te veličine fonta, mogu odabrati na koje teme žele biti pretplaćeni, tj. za koje žele dobivati obavijesti, a putem opcije ''Imaš priču?'' i sami mogu poslati vijesti ili priču redakciji portala.

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju