Kapucinski trg u Varaždinu 23. i 24. travnja 2016. ugostit će najveći festival ulične hrane u Hrvatskoj. Bit će to odlična prilika da Varaždinci u dva dana uživaju u neponovljivim gastro delicijama u sklopu Varaždin Food Festivala powered by Billa.

Varaždin je tako postao prvi grad u kojem će se u sklopu Croatia Food Festivala održati manifestacija koja je svojom gastro pričom osvojila Zagrepčane i postala nezaobilazno mjesto svih ljubitelja dobre hrane i odlične zabave. Ovdje saznajte zašto Varaždin nazivaju gradom anđela, i koje sve tajne krije.



Baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, i Varaždin Food Festival imat će jedinstvenu gastro ponudu na kojoj će dominirati jela s roštilja po posebnoj recepturi za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija braće Pivac.

Sve posjetitelje očekuju i iznenađenja iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele i slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu. Uz neodoljivo gastro iskustvo građani će imati priliku uživati i u pivu Amstel, vrhunskim vinima i vodi.

Varaždin Food Festival u periodu od 12 do 20 sati na Kapucinskom trgu donijet će i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, a posjetitelji će imati priliku kući otići s vrijednim darovima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju