U Hrvatskoj postoji nekoliko biciklističkih resorta, od kojih valja izdvojiti one s Adria Bike Hotel licencom. Takvi hoteli pružaju najviši standard usluga potrebnih za savršen biciklistički odmor. Oni nude biciklistima sve što je potrebno za idealan odmor; od biciklističkih ruta, preko sigurnog spremišta, do školovanih biciklističkih vodiča, energetskih paketa i kvalitetnog biciklističkog servisa.

1. LifeClass Terme Sveti Martin, Međimurje
Jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongrese i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. Terme Sveti Martin su više puta proglašene najboljom turističkom destinacijom kontinentalne Hrvatske. 

Rezervirajte posebno kreiran BIKE paket u Svetom Martinu!

2. Hotel Korana, Karlovačka županija
Sagrađen je davne 1908. godine, svega nekoliko metara od obale rijeke Korane i na samom rubu Vrbanićevog perivoja, jednog od najljepših gradskih perivoja u Hrvatskoj. Hotel Korana 2003. godine temeljito je obnovljen prema nacrtima s početka stoljeća, i u nadolazećim godinama nekoliko puta zaredom proglašen je najboljim kontinentalnim hotelom do 60 soba u Hrvatskoj.

3. Hotel Bitoraj, Gorski Kotar
Smješten na preko 700 metara nadmorske visine, u samom centru Fužina, tik do jezera i svega 10 kilometara zračne linije od Jadranskog mora, hotel Bitoraj nudi toliku raznolikost u svojoj okolini kakvu je stvarno teško pronaći. Hotel koji je u potpunosti obnovljen 2007. godine slijedi tradiciju pansiona Nada, prvog pansiona u Fužinama još od davne 1933. On biciklistima nudi vrhunski smještaj u 20 soba na idealnoj lokaciji za istraživanje jedne od 12 biciklističkih ruta Adria Bike Hotela.

4. Hotel Zvonimir, Otok Krk
Hotel Zvonimir sa standardom od 4 zvjezdice i smještajem na samoj plaži, pruža visoki nivo smještaja i usluga za sve svoje goste pa tako i bicikliste. 70 hotelskih soba i 15 apartmana većinom imaju pogled na more. Gostima je na raspolaganju i bogato opremljen wellness centar koji je izvrsna nadopuna uzbudljivom danu na biciklu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju