Puretina s tjesteninom

Sastojci:

Puretina, senf, ružmarin, papar, limun, vrhnje za kuhanje, parmezan, peršin, brašno, voda, sol, jaje

Postupak:

1. Isjeći šnicle na manje komade i začiniti ih solju, senfom, ružmarinom, limunom i paprom. Ostaviti ih malo u pacu.

2. Do tad napraviti tjesteninu. U posudi zamiješati brašno, vodu, sol i jaje. Kad se smjesa poveže razvući tijesto i izrezati rezance.

3. Napacane pureće šnicle ispeći na maslinovom ulju. Dodati 2 dcl vrhnja za kuhanje i kratko prokuhati.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

4,. Tjesteninu preliti s dobivenim umakom i puretinom i sve začiniti s parmezanom i peršinom.