Puretina s tjesteninom

Sastojci:

Puretina, senf, ružmarin, papar, limun, vrhnje za kuhanje, parmezan, peršin, brašno, voda, sol, jaje

Postupak:

1. Isjeći šnicle na manje komade i začiniti ih solju, senfom, ružmarinom, limunom i paprom. Ostaviti ih malo u pacu.

2. Do tad napraviti tjesteninu. U posudi zamiješati brašno, vodu, sol i jaje. Kad se smjesa poveže razvući tijesto i izrezati rezance.

3. Napacane pureće šnicle ispeći na maslinovom ulju. Dodati 2 dcl vrhnja za kuhanje i kratko prokuhati.

U trendu Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

4,. Tjesteninu preliti s dobivenim umakom i puretinom i sve začiniti s parmezanom i peršinom.