Pripremali gozbu za obitelj ili učili o finim svjetskim vinima, ova lista savršenih aplikacija oduševiti će svakog zaljubljenika u hranu!

Thyme – kitchen timer
Dostupnost: Apple, Android

Kuhanje velikog ručka ili večere za obitelj i prijatelje može biti stresno i zahtjeva mnogo organizacije i vremena. Ovaj Thyme timer vam omogućava namještanje vremena za svaku pojedinu stvar koju spremate, tako da bezbrižno možete raditi jedno, dok vas timer ne upozori da je gotovo.

Foodgawker
Dostupnost: Apple

Ova aplikacija dozvoljava korisnicima istraživanje slika hrane koje su objavili blogeri diljem svijeta. Klik na sliku dovesti će vas do bloga i omogućiti pronalazak recepta, recenziju restorana i tehnike kuhanja. Svaki dan uploadaju se nove slike, tako da ova aplikacija foodiejima ne može dosaditi.

> Zaboravite roaming i traženje WiFi-ja! Od sada na putovanjima šaljite besplatne poruke

Mixology
Dostupnost: Apple, Android

Najbolja stvar kod Mixologyja je to da možete kreirati pića od namirnica koje imate doma. S više od 8 tisuća recepata i 1300 sastojaka, Mixology će vam pomoći da sastavite ne samo alkoholna pića, već i bezalkoholna i izvrsne tople napitke.

Wineglass
Dostupnost: Apple

Nudi korisnicima mogućnost slikanja vinske karte u restoranima, a nakon slikanja dobijete informacije o cijeni, kvaliteti i recenzije za vina na listi. Partner aplikacije je vinska zajednica CellarTracker, tako da su izvješća i recenzija itekako pouzdani.

Tastemade
Dostupnost: Apple, Android

Odlična aplikacija za ljude koji vole putovanja. Tastemade nudi korisnicima kratke videe s objašnjenjima gdje jesti u gradovima diljem svijeta. Postoji i opcija uplodanja preporuke i pridruženja Tastemade zajednici.

Fooducate
Dostupnost: Apple, Android

Omogućava korisnicima skeniranje barkoda s proizvoda prije kupovine. Na ovaj način dobijete informacije je li proizvod vegetarijanski, koliko ima kalorija, masnoća, glutena i je li genetski modificiran. Za one koji brinu o zdravlju, sjajna stvar!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju