Za shvaćanje filozofije Menze Mense ne morate biti član Mense niti studirati filozofski fakultet. Bazira se na vrlo jednostavnom principu – poslužuje se samo domaća hrana, i to ona sezonska. Što znači da neka jela koja su sada na meniju – neće tu biti za mjesec dana. Ali, ne brinite, to je zbog Vas. Naime, hranu se priprema isključivo od svježih i prirodnih namirnica, bez konzervansa i aditiva, a nikad se ne koriste gotovi i polu-gotovi proizvodi. To vrijedi za sva njihova jela, pa i za deserte, za koje nikada neće upotrijebiti gotovu smjesu. Dakle, jedite pametnije – jedite domaću i zdravu hranu po nevjerojatno povoljnim cijenama! Uostalom, tko je vidio jesti buncek u ljeto...


Svakodnevno ćete u Menza Mensi moći pronaći nešto za sebe, jer se ovdje nude vegetarijansko, riblje, jušno i dva mesna jela. Osim toga, moći ćete uvijek izabrati između hladne ili toplo-hladne salate, dnevne juhe i složiti vlastitu salatu u bogatom salad-baru. Sladokusce će sigurno obradovati i svakodnevni izbor od pet različitih kolača. Vikend se smatra obiteljskim dijelom tjedna, pa se subotom i nedjeljom nudi obiteljski meni po posebnoj cijeni. Trenutno je u tijeku akcija - talijanska tjestenina po cijeni od samo 19,90 kn!


Na kraju, tu su i igraonica s rođendaonicom u kojoj će se uz visokokvalificirano stručno osoblje jesti samo zdravo – prirodni, svježe prešani sokovi, i fingerfood od isključivo domaćih proizvoda! Zbogom flipsevi i hrenovke! Za one koji ne mogu bez fast fooda, tu je specijalni hamburger by Marijo Čepek - to morate probati!


Uglavnom, pitate se što i gdje ručati? Dosadili su vam restorani u kojima su cijena i kvaliteta obrnuto proporcionalne vrijednosti? Na meniju Menze Mense uvijek možete računati na fina jela talijansko-mediteranske kuhinje spremljena od domaćih, sezonskih namirnica. Bez obzira izaberete li s naše bistro karte, ili neko od jela iz raznolike dnevne ponude, možete biti sigurni da jelo osim prirodnih sastojaka ne sadrži aditive i konzervanse te da se u pripremi ne koriste gotove i polugotove proizvode i smjese. Uživajte u finim kreacijama kuhara Menze Mense, i jedite pametnije. Svaki dan!


Sve informacije o jelima i dnevnom meniju potražite na stranicama Menze Mense i njihovoj Facebook stranici!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju