Staviti restoran u trgovački centar je dvostruki dobitak. Em možeš na miru ostaviti bolju polovicu da obavlja shopping, a ti u miru pojesti gablec, em je lakše kupovati kad si već nešto brzinski ćalabrcnuo. Menza mensa je pritom restoran koji pokušava objediniti domaću kuhinju, zdrave namirnice i pristupačnu cijenu, pa smo se kao pravi Balkanci, odali jelu kao da nam je zadnje u životu.


Priprema za naknadni shopping je prošla sjajno. Ugodni konobari, tiha i fina atmosfera, pogled na rijeke automobila koja kola prema Zagrebu i širok izbor raznolike klope. Tomislav je 13 kuna, solidan izbor vina na čašu, ukusna tjesteninu količinom i okusom obilato nadmašuje minimalnih 19 kuna, i od koje je čak i bolji rižoto s porilukom i piletinom. Po istoj cijeni!

Kao evidentirani ovisnik o istima, najviše sam se veselio cheeseburgeru, a za 27 kuna sam bio i više nego zadovoljan. Debljinom mesa uz bok Papa'su, Rougemarinu i Šalši, sočnost možda i najbolja u gradu, sira za dva Jerryja, jedino je mrvicu mastan i slan, ali i to bolje nego obratno.


Uglavnom, siti, zadovoljni i nimalo oderani, zaključujemo da smo otkrili idealno mjesto za shopping obitelj, sve skupa ili ponaosob, prolaznike, ali i ciljane posjetitelje, u što se možete uvjeriti i u našem videu. Dobar tek i svratite i vi u Menzu mensu!
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju