Za pripremanje hrane i slastica u današnje vrijeme, ako volite eksperimentirati, trebate se oboružati raznoraznim aparatima, od blendera, sjeckalica, štapnih miksera, tostera, friteza, aparata za sladoled, za biljna mlijeka... Što možete zamisliti, za sve postoji aparat.

A konačno je na tržište stigao i jedan u kojem možete uživati dok ga koristite, rekreirati se, a onda kasnije uživati u njegovom proizvodu.

Na Amazonu je dostupna lopta za sladoled. A ona funkcionira ovako: s dvije strane su otvori. U jedan otvor ubacujete sastojke za sladoled, a u drugi ide puno leda i krupne morske soli.

Ako želite ukusniji sladoled, od sastojaka upotrijebite vrhnje s većim postotkom masti ili kondenziranog mlijeka, a za naki bazni okus ubacite aromu vanilije i šećer. Dobro začepite poklopac i okrenite loptu na drugu stranu. U otvor ubacite led i sol, stavite poklopac i igra može početi.

S loptom možete zaigrati i nogomet ili je samo dodavati, tresti, gurati, a sladoled će biti gotov za svega 25 minuta. Uzmete si žlicu i uživate, a kalorije ste već potrošili dok ste ga pripremali

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju