Crna Gora je sve popularnije odredište za ljetovanje, a za to su zaslužni crnogorski biseri poput Kotora i Budve te mnoštvo prirodnih ljepota koje oni nude. Za ljeto u Budvi, kraljici Mediterana, mogu se pronaći povoljne ponude sa smještajem u hotelu ili čak s prijevozom!


Odmor na samoj obali Budve


S pogledom na brdo ili more, u blizini plaže i magične Slovenske šume smjestite se u hotelu u kojem možete neograničeno uživati. U obilju zelenila pronađite hladovinu u vrelim ljetnim danima, a kad god zaželite kupanje, prekrasna plaža nadomak vam je ruke. Do vas će dopirati šumovi valova, a u blizini vam je na odabir šetalište za lijepe ljetne večeri na Mediteranu, koje spaja Stari grad s Bečićima. Povoljnu ponudu za 5 dana/4 noćenja za dvoje s polupansionom možete iskoristiti u samom srcu sezone od 2. do 6. 8.

Ili u samom centru događanja...


Želite li osjetiti gradski tempo ljetne „kraljice Mediterana“, smjestite se u centru grada. Osim što ćete nadomak ruke imati sve što grad nudi, plaža je udaljena samo 300 metara. Uživajte u klimatiziranim sobama, odličnom doručku te slastičarnicom, pivnicom i čuvenom terasom „pod lozom“ u sklopu hotela. Povoljna ponuda za fenomenalan provod u Budvi možete iskoristiti u više termina, a osim što je riječ o 8 dana/7 noćenja, u cijenu je uključen prijevoz iz Zagreba i natrag, te doručak.


Doživite Mediteran na malo drugačiji način, uživajte u svim njegovim čarima poput enološke i gastronomske ponude, iskusite sve blagodti odmora na moru i upoznajte crnogorsku „kraljicu Mediterana“ na sve načine. Poželite li posjetiti Kotor, trebat će vam svega 20-ak minuta vožnje autom, pa možete planirati jednodnevni izlet.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju