U zagrebačkom parku šumi Grmoščica te nedaleko od popularnog multifunkcionalnog prostora "La Grma", smjestila se "Kuglana".

Riječ je o bivšoj kuglani i restoranu koji je dobro poznati kreativni tim Adela Mese Dizajn upotrebom cvijeća, bilja i drugih detalja pretvorio u još jedno neodoljivo okupljalište za posebne prilike.

"U bivšoj kuglani nekada se kuglalo i jelo, a sada možete raditi što god vam srce poželi," kaže nam arhitektica Barbara Adela Šečković. Prostor za raznovrsne gastro doživljaje Prostor za raznovrsne gastro doživljaje (Foto: Kuglana)
Prostor je iskoristiv za privatne i korporativne evente, tulume, svečane ručkove, vjenčanja i bilo koju drugu vrstu druženja za maksimalno 80 pojedinaca.

"Površina iskoristivog tlocrta za samo slavlje je 170 metara četvornih, a postoji i zasebni prostor za civilni obred ako se radi o vjenčanju ili lounge ako se radi o partiju druge vrste, a taj prostor ima 80 četvornih metara.

Prostore dijeli nekoliko vrata i prolaza te dva stara betonska prozora tako da se osjeti tečnost između prostorija, nisu strogo odvojene," dodaje arhitektica čiji je tim zaslužan i za uređenje popularne La Grme.

Više informacija o novom mjestu za posebne prilike potražite na internetskim stranicama Kuglane, a kako izgleda ovaj prostor za 80 osoba u Grmoščici, pogledajte u našoj fotogaleriji. Kuglana se nalazi u šumi Grmoščica u Zagrebu Kuglana se nalazi u šumi Grmoščica u Zagrebu (Foto: Kuglana)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju