Vila Ivanovi dvori šarmantna je mediteranska kuća smještena blizu mora i plaže Vrtić na sjevernom dijelu otoka Paga. Točnije, cijelo se imanje nalazi 800-tinjak metara nedaleko od centra Novalje.


Vila Ivanovi dvori nudi tri spavaće sobe za maksimalni smještaj šest osoba. Idealno je mjesto za parove, manja društva ili obitelj. Ovdje su vam na raspolaganju dvije kupaonice, ugodni dnevni boravak te dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom.

Osvježiti se možete i u bazenu u sklopu kuće Osvježiti se možete i u bazenu u sklopu kuće (Foto: Airbnb)

Jednostavna jela možete pripremiti i na roštilju na terasi kuće okruženoj maslinovim stablima s koje puca prekrasan pogled na okolicu. Na raspolaganju su vam i besplatni bicikli za istraživanje otoka na dva kotača.

Ako vam se ne da prošetati do plaže, osvježiti se možete i u privatnom bazenu na otvorenom veličine 5 x 10 metara u sklopu imanja.

Vila Ivanovi dvori iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 330 eura na noć. Dio onoga što nudi pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Za 38 eura: Kućica u planinskom izletištu Bosne i Hercegovine s wow pogledom – i zimi i ljeti Kućica San, Ponijeri, Bosna i Hercegovina - 3 Kućica San, Ponijeri, Bosna i Hercegovina - 5 Kućica San, Ponijeri, Bosna i Hercegovina - 4 +4 Kućica San, Ponijeri, Bosna i Hercegovina - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju