Festivalska sezona bliži se svome kraju, no Graffiti na Gradele i Ferragosto Jam pobrinuli su se da festivalska atmosfera potraje još malo. Na vrućem gradskom asfaltu, u novouređenom Art Parku kod uspinjače, u subotu ćete naići na plažu na suhom, after svih aftera, festival najtreš tropik obleke, vodene pištolje iz zasjede, luftiće umjesto klupica.

After beach party GnG-a i FJ-a, vratit će ljeto u grad na cjelodnevnom druženju uz neizostavne grafite, akustične svirke i DJ jamove, ali i niz izvannastavnih aktivnosti poput ping ponga, picigina u suho, podnog šaha, pikula, klikera i franja te filmova u organizaciji Kiosk Skateshopa i neizostavnog foto kioska, za one koji festivalsku groznicu žele cijele godine nositi u novčaniku.

Druženje počinje u 14 sati u Art Parku, a nakon 23 sata povorka kreće prema Vintage Industrial Baru, gdje cijeli događaj dobiva još jedan after prefiks.

Ne dolazite bez osmijeha na licu i plesa u predjelu koljena na niže, dress code je tropik uz neizostavne cvike u što luđim bojama, a ako vas netko slučajno (namjerno) pogodi vodenim balonom, spas u obliku suhe majice ili torbe pronaći ćete na festivalskom merchandise štandu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju