Oduvijek ste htjeli kampirati, boraviti u prirodi, no nikako da se konačno otisnete u svoju novu pustolovinu? Neka 2018. bude godina u kojoj ste se odlučili na promjenu, a svaki iskusniji ljubitelj kampiranja i boravka u prirodi potvrdit će vam da nećete požaliti i da ćete se tom iskustvu uvijek rado vraćati. Kampirati možete na različite načine: u vlastitom šatoru, kamp-kućici, bungalovu ili mobilnim kućicama.


Gdje kampirati?


Za početak, ne morate ići izvan zemlje. U području Karlovačke županije postoje odlične mjesta za kampiranje, a jedno od njih je i Kamp Slapić na Mrežnici. Sa svojih 100 smještajnih jedinica na desnoj obali rijeke Mrežnice izvrsna je lokacija za odmor i rekreaciju.

Kamp Slapić - 1 Kamp Slapić - 1 (Foto: Kamp Slapić)


Što vam sve treba?


Kamp Slapić moderno je opremljen kamp koji nudi sve potrebno za kraći ili duži boravak. Ne morate se brinuti ni o čemu jer tamo se nalaze moderni sanitarni čvorovi, atraktivni restoran, dječje igralište i razni sportski tereni te rekreacijske aktivnosti dostupne u kampu ili bližoj okolici. Dakle, nije riječ o robinzonskom načinu života. Imat ćete struju, Wi-Fi, pa čak i perilicu za rublje. Kućni ljubimci također su dobrodošli, a za njih je osigurana praonica. Stoga, za kampiranje na Mrežnici treba vam sve ono što biste ponijeli u bilo koji drugi oblik smještaja. Osim toga, predlažemo vam da ponesete sprej protiv komaraca, kupaći kostim za svaki slučaj (barem za sunčanje) i svjećice za romantična druženja navečer.

> Pogledajte kako izgleda genijalan Panov kamper koji svi žele osvojiti


Kakvu vrstu smještaja nudi Kamp Slapić?


U Kampu Slapić smjestiti se možete u drvenim šatorima, mobilnim kućicama ili u kampu s kamp-kućicama gdje na rezerviranu parcelu možete doći sa svojim kamperom. Drveni bungalovi idealni su za odmor za dvoje, a mi smo za vas pronašli i ovu odličnu ponudu u kojoj 2 noćenja i 3 sata u kanuu plaćate samo 450 kn. Želite li na Mrežnicu s djecom, razmislite o funkcionalnim mobilnim kućicama jer ponuda za 990 kuna trenutačno je odlična opcija!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju