Sastojci:
300 ml kravljeg mlijeka
70 grama tamne čokolade
200 ml crvenog vina poput cabernet sauvignona

Priprema:

1. Rastopite komadiće tamne čokolade u mlijeku na umjerenoj temperaturi. Kada dobijete ravnomjernu tekućinu dodajte vino i nastavite miješati.

2. Prelijte vruću tekućinu u šalice i ukrasite komadićima sljeza i slatkim vrhnjem istučenim u čvrst snijeg. Živjeli!

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega" Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu