Sastojci:
300 ml kravljeg mlijeka
70 grama tamne čokolade
200 ml crvenog vina poput cabernet sauvignona

Priprema:

1. Rastopite komadiće tamne čokolade u mlijeku na umjerenoj temperaturi. Kada dobijete ravnomjernu tekućinu dodajte vino i nastavite miješati.

2. Prelijte vruću tekućinu u šalice i ukrasite komadićima sljeza i slatkim vrhnjem istučenim u čvrst snijeg. Živjeli!

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije