Tema: #blagdani2016

Recept za hrskavi krumpir zbog kojeg ćete zaboraviti na mesno pečenje

6.3.2015
Krumpir

Pečeni krumpir iz pećnice nedjeljna je klasika koja se obično služi uz mesno pečenje u većini hrvatskih domaćinstava.

Hren je car! 7 razloga zašto ga treba jesti i nakon blagdana

26.3.2015
Hren - 6

Ribani korijen hrena sastavni je dio blagdanskog stola, jer se zbog svoje ljutine odlično sljubljuje s težim mesnim jelima. Ova zeljasta biljka iz porodice Brassicaceae odlična je saveznica zdravlja, a uz ljutkast korijen kulinarski zaljubljenici mogu iskoristiti čak i njegovo mlado lišće.

Boja žumanjka je važna! Znate li koje je jaje snijela zdrava koka?

4.3.2016
Sirova jaja

Tijesto i kolači napravljeni od domaćih jaja imaju intenzivniju žutu boju od proizvoda za koje su korištena jaja kupljena u trgovini. Boja žumanjka itekako vam govori o porijeklu jaja i kokoši koja ga je snijela.

Keksi s češnjakom i sirom koji se tope u ustima

12.5.2016
Keksi s češnjakom i sirom

Ostali ste bez ideja za večeru ili užinu na poslu? Ovi keksi s češnjakom i sirom jednostavna su grickalica za kojom će vaši ukućani i kolege s posla poludjeti

Gotov u 60 sekundi: Napravite prozračni mousse sa štapnim mikserom

19.5.2016
mousse od čokolade

Neuspjele kreme i juhe od čokolade su daleka prošlost. Otkrivamo trik uz pomoć kojeg ćete napraviti prozračni mousse od čokolade za svega pet minuta...

Oreo cheesecake koji se ne peče i za koji vam treba samo jedna zdjela

8.3.2016
Oreo cheesecake

'Osim tradicionalnih recepata koji su uvijek 'in' i 'must have', ovaj Uskrs mogli biste proslaviti oreasto i čizkejksto. Odnosno, moj prijedlog za vas je da pripremite ovu jednostavnu tortu...'

Oh là là! Zavodljiva francuska juha od luka od koje se bolje...

17.6.2016
Francuska juha od luka recept

Jedan od vrhunaca jako bogate francuske gastronomije u kojeg ćete se sigurno 'zaljubiti na prvu žlicu'...

Jednostavnije ne može: Super trik s kojim ćete uvijek savršeno ispeći meso

19.3.2015
Meso

Promatrate li vrhunske kuhare u pečenju mesa, primijetit ćete da je tijek termičke obrade popraćen s mnogo pipkanja...

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se