Steve1989 Youtube je korisnik koji rezenzira MRE (Meals ready to eat), odnosno vojne obroke raznih država. Došao je i do porcija hrane Hrvatske vojske, a u pakiranju obroka dostatnih za jedan dan su goveđi gulaš i goveđi narezak, jetrena pašteta, instant kokošja juha, instant napitak od naranče te instant crni čaj s aromom breskve i obogaćen vitaminom c. Tu su i sušeni ananas i papaja, 2 pakiranja meda, 3 pakiranja krekera, kavabon, tamna čokolada i paprenjaci.



Stevea je doručak Hrvatske vojske oduševio, od čaja preko krekera, paštete, a osobito su mu se svidjeli popularni bomboni kavabon. Za ručak je uzeo goveđi narezak uz krekere, sok od naranče i papaju. Gulaš je sačuvao za večeru, a oduševio ga je mirisom i okusom te ga je ocijenio jednim od najboljih koje je ikada jeo, zahvaljujući bogatom okusu umaka koji ga podsjeća na domaći te velikim komadima govedine. Svidjela mu se i čokolada te paprenjaci, za koje je ocijenio da su hrvatska verzija američkih keksa s đumbirom.

Sve u svemu, Steve je obrok Hrvatske vojske ocijenio jednim od najboljih koje je probao. Kako je ocijenio pojedinačne namirnice, pogledajte u videu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju