Tijesto za knedle:

60 dag krumpira
2 žlice pšenične krupice
3 žlice rastopljenog maslaca
2 velika jaja
brašno

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Nadjev:

20 dag slanine
glavica luka
češanj češnjaka

I još...

maslac za prženje 
peršin
pekmez od šljiva ili šljive 

Priprema:

1. Skuhajte krumpir i ostavite ga da se ohladi pa ogulite.

2. Popecite luk i češnjak pa dodajte slaninu. Posolite i popaprite. Višak ulja sačuvajte.

3. Propasirajte krumpir i pomiješajte ga s jajima, maslacem, uljem od pečenja i soli. Dodajte pšeničnu krupicu i mijesite. Prema potrebi dodajte brašna.

4. Glatko tijesto razvaljajte pa režite na kvadrate, napunite smjesom i oblikujte loptice.

> Bombice od luka i mesa: Recept kojemu muškarci neće moći odoljeti

5. Lim obložite papirom za pečenje, namastite ga i stavite knedle.

6. Pecite oko 45 minuta na 180°C.

7. Pospite peršinom i prema želji poslužite s pekmezom od šljiva – najbolje domaćim koji nije previše sladak ili šljivama koje popecite u tavi.