Ako vaš idealan izlet podrazumijeva šopingiranje, ova vijest svakako će vas obradovati. Naime, sad ćete moći otići na kraći izlet u jednu od šoping meka, točnije New York i pokupovati sve što vam treba!

Niskotarifni prekooceanski avioprijevoznik Norwegian Air odlučio je udvostručiti broj letova koji povezuju Dublin i Veliku Jabuku, pa će sad biti dostupna dva leta dnevno. Letovi će biti složeni tako da možete ići onim jutarnjim, ukrcati se na shuttle bus koji vodi s aerodroma do ogromnog outlet centra Woodbury Common i utonuti u svijet premium marki, kao što su Dior, Marc Jacobs, Jimmy Choo i mnogi ostali.



Letovi će iz Dublina kretati u 8:30 ujutro, a zahvaljujući vremenskoj razlici, u New York ćete sletjeti u 10:30 prema tamošnjem računanju vremena. Nakon što uhvatite autobus, imat ćete par sati vremena na raspolaganju za šopingiranje, taman dovoljno da se vratite na večernji let za glavni grad Irske.

Naravno, ova opcija je dobra samo ukoliko ste „ludi“ za šopingom, jer velika većina turista koji kreću iz Dublina ipak će htjeti ostati nešto duže i upoznati New York. Također, ovo je dobra vijest i za američke putnike, koji će sada još češće moći stizati u posjetu dobroj staroj Europi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju