Amini su spojevi za koje je dokazano da imaju ulogu u nastanku različitih vrsta raka, a nastaju tijekom pripremanja mesa na roštilju, riječi su stručnjaka za kancerogene bolesti, Katelynn Maniatis. Da, na žalost, to je ono što vam zagori i pocrni, mnogima od nas najslađi dio...

No, postoje načini kako smanjiti stvaranje tih spojeva i vaše meso s roštilja učiniti puno zdravijim. Dakle, smanjite žar i odrežite izgoreno! Više u prilogu...
 

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku