Amini su spojevi za koje je dokazano da imaju ulogu u nastanku različitih vrsta raka, a nastaju tijekom pripremanja mesa na roštilju, riječi su stručnjaka za kancerogene bolesti, Katelynn Maniatis. Da, na žalost, to je ono što vam zagori i pocrni, mnogima od nas najslađi dio...

No, postoje načini kako smanjiti stvaranje tih spojeva i vaše meso s roštilja učiniti puno zdravijim. Dakle, smanjite žar i odrežite izgoreno! Više u prilogu...
 

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega" Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu