Mariniranje piletine

Jedna od provjereno najboljih roštilj marinada u sebi sadrži pivo! Pomješajte tamno pivo, jabučni ocat, šećer, sol, cimet, lovorov list, chilli papričica i češnjak za savršenu marinadu u kojoj držite piletinu nekoliko sati, a najbolje cijelu noć, prije 'roštiljanja'

Pohanje

Ugljični dioksid i alkohol u pivu dati će smjesi hrskavu i ukusnu teksturu koju ćete od danas uvijek spravljati. Posebno dobro u toj smjesi 'uživaju' kolutići luka.

Pripremite ukusne odreske

Isto kao što ste do sada vjerojatno koristili vino, tako možete koristiti i pivo u svim pečenjima u pećnici ili gulašima na štednjaku. Nalijte pivo kraj odreska ako ga pečete u pećnici ili dodajte svom omiljenom gulašu umjesto vina- jedinstvenost okusa je zagarantirana.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju