Poznata je opsjednutost muškog roda i broja roštiljem, odnosno vatrom. Rijetki su oni među nama koji neće s guštom ubaciti novu cjepanicu u žar, puhati da se razgori, slušati zvukove koje proizvodi cvrčeće meso... Za sve nas polupiromane i ovisnike o roštilju, kao i ljubitelje dobre glazbe, ljudi iz Carlsberga napravili su event Pan Music Grill!

O rastućem trendu kombiniranja piva i različitih vrsta hrane jučer je u restoranu Muzej govorio chef Vladimir Šajnović koji je posebno za ovu priliku pripremio niz gurmanskih kreacija koji se odlično sljubljuju uz vrhunsko Pan pivo. Uz moderatoricu Ivu Šulentić, prezentaciji su prisustvovali i Ana Begić, Kristijan Beluhan, i još nekolicina celeba kojima je roštilj - srednje ime.

Uz svako jelo se polako razbijala predrasuda o pivu kao piću koje se servira isključivo uz roštilj, grickalice i brzu hranu. Tijekom obroka može se kušati i nekoliko vrsta piva. Tako se hladna predjela odlično mogu začiniti tradicionalnim lagerom poput Pan lagera, koji laganom slatkoćom slada i blaže gorčine izvrsno komplementira ovaj izbor jela. Glavno mesno jelo, poput svinjetine u umaku od piva s njokima izvrsno zaokružuje Pan Zlatni, pivo iznimno bogatog okusa i izražene zlatne boje uz nešto jaču, ali profinjenu gorčinu.

Uglavnom, grickanje carskog mesa uz fno pivce dok gledate kako gori vatra u ritmu Thunderstracka - jako zgodna zabava za dan na vikendici! Nadamo se još većim i jačim ovakvim tulumima, pivili!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju