U velikoj zdijeli tjestenini dodajte cherry rajčice, na kockice izrezan sir i šunku, na listiće narezanu neku salamu ili eventualno piletinu ili govedinu iz juhe (znamo da vam je ostalo od juhe!). U sve to ubacite i narezanu papriku i crne masline, kao i nešto po vlastitom ukusu. Prelijte dresingom za salatu.

Stavite u frižider da se hladi sat vremena, i uživajte dugo i polako u okusima i bojama proljeća.

U trendu Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Plaža Čavića Luka Crni biser Divlja i predivna: Skrivena plaža na Korčuli koja će vas očarati svim nijansama plave Košarice od jaja i tikvica Ispecite u pećnici Košarice od jaja i tikvica koje možete jesti za doručak, ručak i večeru