Četiri vrste steakova, odnosno Quattro Steakaggi, kako smo od milja nazvali naš tanjur, došao je tek nakon što smo se obilato najeli predjela. Osim tri vrste kamenica (divlja, francuska, stonska), i sjajnog tatarskog bifteka posluženog na žlici, kupili su me genijalnim tatarcem od tune. Divotica, u suradnji s pokojom kaparom - brutalno dobro. Ali, onda su došli steakovi, četiri komada. I dok sam već jeo poznatu trojku, hanger steak s kojim se nisam previše imao prilike sretati, pogignuo mi je kulturu mesa na viši nivo. Sirovo, jako, meso koje pruža otpor, ali meso s kojim se želiš boriti i pobijediti. Hvala ti Bože što volim meso, kakva sočnost, kakav ukus - pjesma za pobjedu na Eurosongu! A nakon jela smo i popričali...

OXBO Urban Bar & Grill u sklopu hotela Double Tree by Hilton Zagreb u Vukovarskoj ulici 269a, sve se jače pozicionira kao zaseban brend na hrvatskom tržištu restorana. Činjenica kako je jedan od najvećih svjetskih hotelskih lanaca izabrao upravo Zagreb za uvođenje koncepta urbanog restorana pokazala se ispravnom odlukom menadžmenta jer je, sudeći po broju posjetitelja, OXBO ponuda naišla na vrlo visoku potražnju unutar hrvatske gastro ponude.

Nakon godinu i pol poslovanja OXBO Urban Bar & Grill jedini u Zagrebu, i među samo nekoliko restorana u Europi općenito, nudi Black Angus steakove sa slavne Creekstone farme. Osim unikatne ponude odrezaka, koji se zbog drukčije obrade mesa poprilično razlikuju od europskih odrezaka, Oxbo je u hrvatsku metropolu doveo i prvi raw bar.

„OXBO, kao i hrana, mora biti dostupan svima. Za šarm na tanjuru potrebni su najbolji sastojci, jer za nas je ili/ili - Ili lokalno, ili najbolje - bez kompromisa. Upravo na toj filozofiji počiva slogan OXBO RARE yet well done“, pojasnio je Tomislav Nikšić, glavni kuhar OXBO Urban Bar & Grilla.

Putem inovativne OXBO thEATer ponude srijedom, ovaj svjetski lider HoReCa kanala usred zagrebačke poslovne zone nudi kamenice, dagnje, tuna tartar ili tatarski te premium američku govedinu, u obliku steaka ili burgera. Ponuda je cjenovno vrlo primamljiva - Black Angus odrezak srijedom je dostupan u pola cijene te već od 75 kuna možete uživati u vrhunskom mesu s čak dva priloga i umakom.

Korisnici društvenih mreža mogu se povezati s OXBO-om na Facebooku, Twiteru i YouTubeu. Meso je uvijek in!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju