Prema mišljenju brojnih Novosađana upravo se u Toster Baru jedu najbolji burgeri u Novom Sadu, a ovih se dana njihova ponuda može iskušati na Zagreb Burger Festivalu.

Burger koji će vam preporučiti u kućici je Smokey s vrhunskom slaninom od mangulice, dimljenim sirom i majonezom sa hrskavom slaninom u finom pecivu. Cijena slasnog burgera je 84 kune.

Local One mami kreativnom kombinacijom sastojaka; spaja duvan čvarke, mousse od kajmaka i domaći ajvar. U klasičnoj varijanti košta 78 kuna, a ako želite možete isprobati i verziju s dry aged mesom koja će vas koštati 14 kuna više.

4Burgers - 4 Hrana i piće Svjetski hit stigao na Tuđmanac: "Zgnječeni" burgeri koje ovih dana možete probati na omiljenom zagrebačkom festivalu

Za ljubitelje sira tu je Extra Cheese burger u kojem se junetina smjestila između umaka od plavog sira i pohane mozzarelle. Extra Cheese je provjereno dovoljno zasitan da nećete ostati gladni, a bio bi još bolji uz malo više svježine u obliku kakvog povrća ili kiseline jer je ovako mrvicu teretan. U ponudi Toster Bara je i Bacon sa slaninom, karameliziranim lukom i domaćim BBQ umakom.

Kako izgledaju burgeri Toster Bara provjerite u našoj galeriji, a iskušati ih možete na Trgu dr. Franje Tuđmana od 8. do 18. rujna. Na Zagreb Burger Festivalu naći ćete više od četrdeset vrsta burgera u 13 kućica, a iskušati možete i razne vrste krumpirića, šarolikih pića i deserata.

19 kućica i više od 40 vrsta burgera: Što jesti i piti na Zagreb Burger Festivalu? Zagreb Burger Festival - 24 Zagreb Burger Festival - 23 Zagreb Burger Festival - 22 +20 Zagreb Burger Festival - 21

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju