Galerija
  
    
                    
        
           
           
           
           
          
Šibenski restoran Pelegrini s Michelinovom zvjezdicom odlučio je svojim gostima ponuditi uistinu posebno iskustvo uživanja u vrhunskoj hrani i vinu na brodu, s pogledom na plavetnilo i otočiće predivnog arhipelaga. Poznati hrvatski chef Rudolf Štefan tako će se naći u ulozi skipera koji ujedno potpisuje izvrsna jela u novom projektu Pelegrini Na Moru.
„Idealna je ovo prilika ako želite obilježiti i proslaviti neki važan trenutak u životu na potpuno jedinstven način. Uronite u ljepotu mediteranskog ljeta te doživite senzacionalan pogled na šibenski arhipelag. Odmaknite se od užurbane obale i uživajte u malim stvarima kao što su plavo nebo i tirkizno more. Osvježite se u plavom Jadranu i upijajte ljepote krajolika koji oduzimaju dah pa se pridružite chefu Rudiju uz Pelegrini gurmanski paket“, otkriva Pelegrini.
 
Izleti se nude u opciji Boat Experience, koji traje pet i pol sati – te nešto kraći Sunset, koji traje sat i pol. U dogovoru s gostima kojih može biti najviše četiri na brodu, posebno se slaže vinska karta koja prati slasne zalogaje.
“Šibenik je stoljećima prikupljao recepte koji su se kroz generacije protkali u lokalnu tradiciju i kulturu. Velike svjetski poznate gastronomije ovdje su ostavile svoje tajne okuse, a mi ih rekreiramo s jedinstvenim Pelegrini potpisom“, kaže chef Štefan, čija bi se kulinarska filozofija mogla opisati kao spoj vrhunskih, lokalnih i sezonskih namirnica, iskrenog pristupa gastronomiji i poštivanje dalmatinske kulinarske baštine.
 
    
        Nevjerojatan koncept: Bili smo u najboljem restoranu na svijetu i tri sata uživali u meniju od 16 sljedova
        
                                                                                    
                
                     
 
                     
 
                     
 
                     
 
                    

 
               
               
               
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            
