Stari i tvrd, ali još uvijek jestivi kruh može biti izvor različitih gastronomskih eksperimenata. Od njega možete napraviti krušne mrvice, ali ga upotrijebiti za pripremu faširanaca, pudinga od kruha i sličnih jela. No istome možete vratiti i prvotnu svježinu.

Zaboravite na mikrovalnu pećnicu i takve pokušaje oživljavanja kruha, umjesto toga stavite kruh pod mlaz vode. Da, dobro ste pročitali. Internetom se proširio trik za vraćanje svježine kruha, koji uistinu pali, a posebno s komadima kruha poput baguettea.

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Cijeli komad kruha koji vam je ostao par sekundi stavite pod mlaz vode iz pipe. Važno je da površinu kruha dobro namočite, ali ne i potopite u tekućini. Tako namočen kruh stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 170 Celzijevih stupnjeva oko pet do 10 minuta. Držite kruh na oku da vam ne bi zagorio.

Izvadite kruh iz pećnice, narežite ga i od njega napravite sendvič ili ga poslužite s jelom po želji. Dobar tek!

Kako osvježiti stari kruh pogledajte u TikToku ATTN-a.

@attn

This changes everything breadheads foodtiktok needtoknow

original sound - attn: