Za podlogu:

  • 200 grama čajnih keksića po želji
  • 70 grama rastopljenog maslaca

Za nadjev:

  • 450 grama sirnog namaza
  • 250 ml vrhnja za šlag
  • 170 grama zaslađenog kokosovog čipsa ili kokosovog brašna
  • 150 grama šećera
  • 1 čajna žličica ekstrakta vanilije

Priprema:

  1. Usitnite kekse u fini prah i pomiješajte ih s rastopljenim maslacem. Utisnite dobivenu smjesu u dno okruglog lima za torte i stavite u hladnjak da se stisne.
     
  2. Mikserom istucite vrhnje u šlag.
     
  3. U zasebnoj zdjeli mikserom pomiješajte sirni namaz, šećer i ekstrakt vanilije.
     
  4. Ručno umiješajte šlag u sirnu smjesu, a na kraju dodajte i oko polovice kokosovog čipsa. Ako nemate pri ruci kokosov čips poslužiti se možete i kokosovim brašnom.
     
  5. Prebacite sirnu smjesu na podlogu i stavite smjesu u hladnjak na barem četiri sata prije posluživanja.
  6. Posipajte ostatak kokosovog čipsa / brašna preko vrha kolača. Dobar tek!

Bijeli pijesak i tirkizno more: Najbolja plaža za posjet u 2022. godini prema Tripadvisoru Plaža Grace Bay, Providenciales, Turks i Caicos - 4 Plaža Grace Bay, Providenciales, Turks i Caicos - 2 Plaža Grace Bay, Providenciales, Turks i Caicos - 3 +0 Plaža Grace Bay, Providenciales, Turks i Caicos - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju