Za podlogu:
- 200 grama čajnih keksića po želji
- 70 grama rastopljenog maslaca
Za nadjev:
- 450 grama sirnog namaza
- 250 ml vrhnja za šlag
- 170 grama zaslađenog kokosovog čipsa ili kokosovog brašna
- 150 grama šećera
- 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
Priprema:
- Usitnite kekse u fini prah i pomiješajte ih s rastopljenim maslacem. Utisnite dobivenu smjesu u dno okruglog lima za torte i stavite u hladnjak da se stisne.
- Mikserom istucite vrhnje u šlag.
- U zasebnoj zdjeli mikserom pomiješajte sirni namaz, šećer i ekstrakt vanilije.
- Ručno umiješajte šlag u sirnu smjesu, a na kraju dodajte i oko polovice kokosovog čipsa. Ako nemate pri ruci kokosov čips poslužiti se možete i kokosovim brašnom.
- Prebacite sirnu smjesu na podlogu i stavite smjesu u hladnjak na barem četiri sata prije posluživanja.
- Posipajte ostatak kokosovog čipsa / brašna preko vrha kolača. Dobar tek!
Bijeli pijesak i tirkizno more: Najbolja plaža za posjet u 2022. godini prema Tripadvisoru