U srcu Zagorja smjestio se hotel koji će vas oduševiti svojom ponudom, ali i lokacijom. Okružen zelenilom prekrasne prirode, na samom izvoru termalne vode, ovaj hotel pravo je mjesto za opustiti tijelo i dušu.

Stoljećima je već poznato da su Stubičke toplice idealna destinacija ako se želite dobro opustiti i odmoriti. Hotel s dugogodišnjom tradicijom može se pohvaliti impresivnim bazenskim kompleksom. Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim ljekovitim osobinama koje pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma itd. Odlikuje se visokom temperaturom na izvoru (43-63°C) i bogatim kemijskim sastavom što je dokaz da dolazi iz velikih dubina.



Posebno su ponosni na hot stone masažu, odnosno masažu vrućim kamenjem. Ova jedinstvena tehnika kombinacija je zagrijanog bazaltnog kamenja i opuštajućih mirisa eteričnih ulja. Blagotvorna svojstva toplog kamena poznata su već tisućama godina. Ova masaža blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, a pomoći će vam i kod loše cirkulacije, nesanice i depresije. Oni željni uživanja u prirodi svoje će zadovoljstvo pronaći na obližnjoj stazi Kamenja. Ova povijesno poučna staza idealno je mjesto ako se želite upoznati s bogatom florom i faunom te povijesnim činjenicama iz doba Seljačke bune. Sama staza dovest će vas do hrasta Galežnjak na kojemu su se, prema usmenoj predaji, vješali pobunjeni kmetovi u veliko Seljačkoj buni 1573. godine.

Dan žena u hotelu Matija Gubec dan je kada će sve biti podređen upravo njima i njihovim užicima. Uz neograničeno korištenje unutarnjeg i poluotvorenog bazena i sauna, za sve žene pripremljen je bogat gastronomsko-zabavni spektakl. Tako ćete moći uživati u neponovljivoj ponudi s bogatog švedskog stola na kojem će se naći mnoga tradicionalna jela, a kao šlag na kraju čeka vas koncert najvećeg međimurskog zavodnika.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju