Od 18. do 27. svibnja započinje proljetni festival Gastro Music Fest koji planira u najljepši zagrebački park Zrinjevac donijeti atmosferu renomiranih jazz-klubova i poznatih blues-barova.

Čak 20 vrhunskih ugostitelja, od 11 do 23 sata, a vikendom do 23:30, predstavit će svoju street food ponudu, pa ćemo tako uživati u gastronomskim specijalitetima restorana Time, restorana El Toro, Cheese bara, Panija, restorana Makedonski merak, Placa, AperEATivo street bara, Cellara, Poffertjesa, WOK by Matije, Ginger sushija, Kluba ljubitelja Janjetine, slastičarnica Amelie i Torterie macaron, Milky palačinkarnice, Trdelnika, Soparnika Čorić, Mangosta bara, Natura bara, Ginglebellsa, Barcaffea i Bakine tajne.

Sva ponuda bit će cjenovno vrlo pristupačna, a svakodnevno će se odvijati i razne degustacije i promocije.

Tijekom deset dana posjetitelji će moći uživati svim čulima u okusima, mirisima i atmosferi. Naime, cijeli Zrinjevac izgledom će podsjećati na stari jazz bar, a subotama će se špica preseliti na Zrinjevac. Festival će se održati na Zrinjevcu u Zagrebu Festival će se održati na Zrinjevcu u Zagrebu (Foto: Gastro Music Fest) Posebno zanimljivo bit će u subotu 19. 5., kada će Gastro Music Fest zaživjeti u pravom vintage tonu. Naime, održat će se "Izbor za najbolju vintage rajnglu, tavu i džezvu" gdje će svatko moći donijeti svoj najstariji lonac i osvojiti vrlo vrijedne nagrade. Drugu subotu, 26. svibnja u podne u Paviljonu će se održati i buvljak starih gramofonskih ploča i muzičke opreme, čime će Zrinjevac zaista zaživjeti u duhu staroga Zagreba.

Program otvara popularna pjevačica Zsa Zsa, nastavlja se s Dariom Hodnik i bendom, Naamom Gheber koja nastupa po jazz-barovima diljem zvijeta, a dolazi nam iz New Yorka, bendom The Lollipos uz Manuelu Švorcan, live actom poznatih glazbenika Jana Kinčla, Regis Kattiea i Joe Pandura, bendom Jedi of Retro, bendom Superstary, nonetom Only friends and family, bendom Johnny and his Rocking tunes i za kraj nastupom Scifidelity orchestra koji oduševljavaju publiku svojim točkama.

Osim večernjeg programa, tu je i dnevni u kojem će nas rasplesati Tomo Ricov, saksofonist Jakša Kriletić te DJ Bake Jr. i Chuck Boris na saksu. Na Gastro Music Festu posjetitelje očekuju brojna slatka i slana iznenađenja Na Gastro Music Festu posjetitelje očekuju brojna slatka i slana iznenađenja (Foto: Gastro Music Fest)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju