U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Kroketi od tikvica ilustracija Iz pećnice Kroketi od tikvica i sira: Recept za savršeni ljetni prilog uz pečeno meso


Nekadašnji zagrebački restoran Dragaš u Kranječevićevoj 2 dobio je novo ruho. Iskustvo, tradicija i ugodna atmosfera recept su novog restorana Fuego. Novi vlasnici odlučili su se za eklektični stil, u kojem su pazili da prošlost obogate modernim detaljima. U novom prostoru stopio se industrijski stil s modernim dizajnom.



Gastro
ponuda Fuega sprema se po tradicionalnoj hrvatskoj recepturi, a chef Kristijan Hajdek svoje kulinarsko umijeće stekao je u Hrvatskoj, usavršavao se u Americi, u gradu Atlanti, a po povratku, dugi je niz godina radio u nekoliko zagrebačkih restorana.

Osim u dobroj hrani i piću, svakog vikenda u restoranu Fuego atmosferu će začiniti glazbenici.