U najzabavnijem kuharskom showu došao je i taj dan kada će se boriti dvije mame i njihovi sinovi. Jedan protiv drugog pokušat će skuhati najbolje recepte svojih mama. Napokon će i Ana doći na svoje, jer će kandidati pripremati slatko. Kako spremiti kolač u vrlo kratkom vremenu otkrivamo u današnjoj slatkoj epizodi.

Epizode koje ste propustili pogledajte besplatno na NovaPlus.

MAJKA: MARICA TRTANJ, 52

Gđa Trtanj radi u banci i majka je troje djece. Oni su njezina životna inspiracija. Svi u obitelji su vrlo složni I bliski. Čak ističu kako vjeruju da im neki ljudi iz njihove okoline zavide na tolikoj bliskosti. Kao najbolje recepte koje priprema navodi lazanje, povrće u woku, sarmu, mađaricu te riblji paprikaš. Najviše voli pripremati i jesti tradicionalnu hranu. Ne koristi recepte, sve joj je u glavi. Za sebe kaže da je čvrsta, stabilna .. te da se odlično snalazi u kuhinji. Kuhanje za nju naprosto predstavlja jedan veliki užitak.

SIN: TOMISLAV TRTANJ, 30

Sin Tomislav po zanimanju je projektni manager. Voli kuhati, ono što ga u vlastitoj kuhinji nervira jest što u frižideru nikada nema povrtnog ili pilećeg temeljca. Od hrane mu se gadi mozak I kuhana slanina. Obožava plesati, u slobodno vrijeme trenira insanity workout, te odlazi u teretanu. Voli maminu kuhinju, kaže kako mama najbolje priprema crvenu juhu i pohanu piletinu. Za pobjedu je spreman gađati protivnički tim jajima ili pitama, zamijeniti sol I šećer. Iz takta ga može izbaciti kad je netko drugi u pravu, a ne on.

 

 

MAJKA: NATALIJA KEKEZ, 50

Gospođa Natalija je nezaposlena majka troje djece i baka troje unuka. Dolazi iz Splita. Za sebe kaže da je kućanica kojoj je najveće zadovoljstvo brinuti o unucima. Kada je osnovala obitelj morala je naučiti kuhati jer tko bi drugi, kaže. U kuhinji je najviše izluđuje kada je sve razbacano, mokro i kada nešto iskipi. Zbog toga svima i govori da u njezinoj kuhinji može kuhati tko god i kako god, ali da ju ostave kako su je i našli. Kuha svakodnevno i kroz život je pokupila recept od svakoga. Sin Bruno za nju kaže da je vesela osoba, veliki optimist i da ne podnosi laž i neiskrenost.

SIN: BRUNO KEKEZ, 29

Sin Bruno, po zanimanju fotograf je najstarije dijete. Za sebe kaže da je zabavan i duhovit. Sretno je oženjen i ima jedno dijete. Ne smatra se dobrim kuharom, a sve što zna o kuhanju naučio je od majke i žene. Ako je potrebno, u kuhanju ga mama navodi i telefonski. Kaže da nema do mamine kuhinje. Uglavnom preradi mamine recepte po svom ukusu. Voli papreno. Nema neku namirnicu koju ne voli, ali ga odbija loš miris hrane i to je ujedno i ono što ga živcira u kuhinji. Najdraže mamino jelo su mu pomfrit i jaja i to još od djetinjstva.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju