Kandidati će u narednim tjednima biti podijeljeni u četiri različite skupine koje broje po tri kandidata, a pred Alkom, Ivanom i Igorom bit će posve drugačiji izazov od svih koje su dosad prošli – Kutija iznenađenja.

´Meni je jako važno da se ne izblamiram kao kuharica´, izjavljuje ususret izazovu Alka koja kaže kako joj je jako važno da ostavi dobar dojam.


Igor Mešin otkriva svoju tajnu uspjeha: ´Mislim da ću opet ići na njihove greške, to mi je još uvijek taktika. Neću pokazati sve što znam. Sad se borim, ne puštam više. Idem do kraja!´. Radovan koji još uvijek pamti Alkinu libijsku juhu, Igorove faširance inspirirane Meksikom i Ivaninu egzotičnu piletinu, kandidatima će poželjeti dobrodošlicu u najzahtjevniju hrvatsku kuhinju.

Izazovi koji će biti pred Igorom, Alkom i Ivanom bit će još zahtjevniji pa će morati biti jako koncentrirani i dati sve od sebe kako bi jela koja pripremaju ostala i njima i žiriju u lijepom sjećanju. Cijelom natjecanju dodatno ´na težini´ daje i cilj u vidu humanitarne nagrade na kraju showa zbog čega je Igoru posebno drago na sudjelovanju, a i njegove ´muke´, kaže, čine mu se stoga lakše.


´Fokusirajte se. Pokušajte biti precizni, odmjereni i točni jer svaka greška vas može stajati ostanka u igri´, poručit će kandidatima Radovan prije izazova. U polufinalu će biti mjesta samo za osam najboljih, a tko će briljirati s namirnicama iz Kutije iznenađenja, hoće li netko ´uprskati´ te se tako približiti kraju MasterChef puta, saznat ćemo u showu ovog petka. Pogledajte najavu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju