Na prvom Street Food Festivalu kuhaju:

• Matija Nikolić – tata-mata svih wokova koje svakodnevno jedete u njegovom “Wok to go by Matija ”, a organizatori se kunu da zna skuhati još svašta.
• Tomislav Škunca a.k.a  Škuf - usprkos želji da postane profesionalni smetlar, ljubav prema hrani odvela ga je do titule prvog hrvatskog food stilista.
• Vedran Beg – iako je dugo godina bio vegetarijanac pripremit će vam najbolje tortilje na svijetu (s mesom i bez mesa).
• Duo “Oldtimer” – dva vesela brkata stričeka u najboljim godinama (oni najbolje znaju kak se prije dobro jelo) pripremit će vam fantastične domaće kobasice, koje ne sadrže antibiotike ni hormone rasta u sebi.
• Simpatične tete koje vam svaki dan kuhaju u “Wok to go by Matija”.

Što će se jesti?

BBQ chickenwings, wok by Matija, piletina u umaku od kikirikija, meksičke tortilje, domaće tjestenine s pestom od rikole, američki hot dog, tradicionalni indijski burek Samose i najbolje domaće kobase koje ste ikad probali.

Svirat će ulični svirači, plesanje je dozvoljeno i poželjno, a osigurana je i pivica! Na vama je samo da dođete i uživate te nam javite svoje dojmove. Vidimo se u subotu na gablecu na ulici!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju