Esplanade hotel poziva goste i Zagrepčane da od 10. svibnja posjete šarmantni Le Bistro i kozmopolitski ambijent Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bara s Oleander terasom te se prepuste božanstvenim gurmanskim delicijama inspiriranim sočnim i zrelim domaćim jagodama.

Crvena boja i miris domaćih zagrebačkih jagoda inspirirali su chefa Anu Grgić da za promotivni jelovnik Le Bistroa kreira neodoljive kombinacije poput moussea od guščje jetre sa salatom od jagoda i celera, aromatizirane panna cotte od brie sira s mariniranim jagodama i tartufima te salate od jagoda i pečenih šparoga s listićima pršuta – poslastice koje će gostima pružiti okuse čistog zadovoljstva.

Slatku stranu jagoda Ana je ispričala kroz pjenasti mousse od bijele čokolade s jagodama i pistacijama, meringue od bazge s mirisnim divljim jagodama i ledenu panna cottu, osvježavajući semifredo te klasik - jagode sa sladoledom od mente.

Za sve željne romantike u ponudi Le Bistroa i Oleander terase i ovaj put se našao zavodljivi čokoladni foundue za dvoje – slatki spoj vruće belgijske čokolade, svježih jagoda, kremastog mascarponea i krokanta od badema zasigurno će zapaliti mnoge proljetne romanse.

U isto vrijeme gosti hotela moći će u privatnosti sobe uživati u slatkim domaćim zagrebačkim jagodama u kombinaciji s čokoladom, finim dodacima i rashlađenim šampanjcem.

Iznimno me veseli kada u promotivni proljetni jelovnik mogu staviti neku namirnicu poput ove - zdrave, svježe i kvalitetne domaće jagode uzgojene lokalno na području Zagrebačke županije. Bogate su vitaminima i mineralima, prepune ljekovitih i afrodizijačkih svojstava, a opet toliko ukusne, slatke i vizualno atraktivne da u kombinaciji s drugim namirnicama zaista daju nevjerojatne okuse.

Domaće jagode posebno raduju naše inozemne goste za koje smo pripremili i poseban gurmanski užitak u privatnosti sobe, istaknula je Ana Grgić, chef kuhinje hotela Esplanade.

Promocija je dostupna prema raspoloživosti svježih domaćih jagoda.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju