Coolinarika je na društvenoj mreži Facebook postala prvi i vodeći brand u prehrambenom segmentu. U samo deset mjeseci postojanja najmlađa stranica u 'food' društvenom eteru dosegnula je impozantnu brojku od čak 222.000 fanova. Ona je najbrže rastući brand i najbrže rastuća stranica u industriji, a Podravka s ovim uspjehom Coolinarike broji čak tri svoje stranice među top pet u 'food' industriji.

Otkad je prije 10 mjeseci pokrenut službeni profil Coolinarike na Facebooku, iz mjeseca u mjesec on bilježi konstantan rast, a trenutno ostvaruje i svoj vrhunac. Brojka od čak 222.000 fanova rezultat je kreiranja kvalitetnog i korisnog sadržaja namijenjenog već dugogodišnjim korisnicima Coolinarike, ali prije svega mlađoj publici željnoj izazova.

Uz ležeran i opušten ton komunikacije, zabavne te pravovremene objave, Facebook stranica Coolinarike postala je još jedan kanal putem kojeg Podravka može dvosmjerno komunicirati s potrošačima. Važan sastojak fantastičnog rezultata konstantno je unapređivanje i poboljšanje sadržaja, a dokaz tomu je projekt Cool videorecepata u kratkoj formi koji svakim danom bilježi sve veću popularnost među fanovima Coolinarike.

'U vremenu kada se život odvija na društvenim mrežama, drago nam je da je kvalitetan sadržaj Coolinarike i dalje mjesto kojem se naše kuharice i kuhari, amateri i profesionalci, mladi i stari, iz svih zemalja regije, vjerno vraćaju kako bi s nama podijelili svoja nova gastro otkrića ili potražili inspiraciju za neke svoje buduće kulinarske izazove. Podravka i Coolinarika su ovim rezultatom potvrdile svoju titulu predvodnica kad su moderno kulinarstvo i internetski trendovi u pitanju' rekla je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

Zanimljivim sadržajem u kojem caruje hrana Coolinarika je okupila i preko 8.000 pratitelja na svom Instagram profilu @Coolinarika.

Uspjesima Podravke pridružujemo i onaj na Coolinarika Viber Public Chatu, prvom takvom kanalu u Hrvatskoj. Putem njega svi ljubitelji hrane, zabave i druženja mogu pratiti novitete iz Podravkinog bogatog asortimana proizvoda te sudjelovati u brojnim kulinarskim pričama korisnika Coolinarike. Novi kanal privukao je preko 13.000 pratitelja, a njihov broj raste iz dana u dan.


Više od 3,5 milijuna zadovoljnih korisnika mjesečno

Web Coolinarike mjesečno posjeti više od 3,5 milijuna ljudi, koji pregledaju čak 57 milijuna stranica. Coolinarika ima više od 146.000 registriranih korisnika diljem regije te je jedna od najposjećenijih web stranica. U Hrvatskoj, prema Gemius Audience istraživanju za siječanj, Coolinarika je na 10. mjestu najposjećenijih web stranica te na 15. mjestu u susjednoj Srbiji. U bazi Coolinarike može se pronaći više od 160 tisuća recepata, i ona se svakodnevno povećava.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju