Executive Chef Teo Ivanišević promislio ga je do najsitnijih detalja, a iz raskošne ponude izdvaja sarmu, tradicionalnu, ali opet drugačiju, posluženu na sušenom rebru s dimljenim vrhnjem i domaćim kruhom...
Jedan od najboljih zagrebačkih, ali i hrvatskih restorana, Bistro Apetit, od ovog tjedna ima novi, zimski jelovnik kojeg odlikuje inovativnost u pripremi i obradi namirnica.
Executive Chef Teo Ivanišević promislio ga je do detalja, a iz raskošne ponude izdvaja sarmu, tradicionalnu, ali opet drugačiju u pripremi i prezentaciji, posluženu na sušenom rebru s dimljenim vrhnjem i domaćim kukuruznim kruhom. Osim sarme, od tradicionalnih okusa poigrao se još i sa štrudelom od bundeve, tačkrlima s dunjom…
"Glavnu razlikovnost ovog menija čine namirnice, jer ga uvijek slažem da bude sezonski. Sve je malo teže, kaloričnije i tmurnije u bojama. Sve što je na meniju i ja osobno volim jesti, tako da kroz svaki osmišljeni slijed izražavam sebe, svoju kreativnost i svoj ukus.“ - objasnio je Teo.
Osim novog menija, sve goste očekuje i nova, obogaćena vinska karta našeg sommeliera Ivice Verića, koja broji preko 200 etiketa.
Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju