Galerija Confit od prepelice i krema od kestena 1 Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna 1 Pohana teleća glava 1 Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom 1

U trendu Tjestenina u umaku od vrhnja s piletinom Tjedni jelovnik 7 laganih i finih jela za svaki dan ovoga tjedna za koje vam ne treba puno vremena ni truda Luksuzno imanje u Sheffieldu, Massachusetts, SAD - 3 Uklopljen u okoliš Kuća je zakon, ali pogledajte bazen! Izgleda prirodno, no... Američke pogačice (eng. biscuits) Rahle i putraste Ne morate ih niti mijesiti: Recept za fine pogačice od tri sastojka gotove u 25 minuta


Jedan od najboljih zagrebačkih, ali i hrvatskih restorana, Bistro Apetit, od ovog tjedna ima novi, zimski jelovnik kojeg odlikuje inovativnost u pripremi i obradi namirnica.

Executive Chef Teo Ivanišević promislio ga je do detalja, a iz raskošne ponude izdvaja sarmu, tradicionalnu, ali opet drugačiju u pripremi i prezentaciji, posluženu na sušenom rebru s dimljenim vrhnjem i domaćim kukuruznim kruhom. Osim sarme, od tradicionalnih okusa poigrao se još i sa štrudelom od bundeve, tačkrlima s dunjom…

> Teo Ivanišević: Nova kuharska zvijezda koja obožava tjesteninu i palačinke s Nutellom

"Glavnu razlikovnost ovog menija čine namirnice, jer ga uvijek slažem da bude sezonski. Sve je malo teže, kaloričnije i tmurnije u bojama. Sve što je na meniju i ja osobno volim jesti, tako da kroz svaki osmišljeni slijed izražavam sebe, svoju kreativnost i svoj ukus.“ - objasnio je Teo.

Osim novog menija, sve goste očekuje i nova, obogaćena vinska karta našeg sommeliera Ivice Verića, koja broji preko 200 etiketa.