Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha
Podijeli
Confit od prepelice i krema od kestena
Foto: Srđan Brajković
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna
Foto: Srđan Brajković
Pohana teleća glava
Foto: Srđan Brajković
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom
Foto: Srđan Brajković
Štrudel od bundeve
Foto: Srđan Brajković
Pogledaj
i ovo
+
3
+
3
+
3
Nema greške
Restoran Labrax u Zadru: "Drugačije i majstorski pripremljeno - mjesto gdje ćete pojesti nešto što do sad niste"
+
16
+
16
+
16
S kupanja na ručak
U morskom dvorištu Pašmana: Konoba na "pustom" otoku u kojoj se uživa svim osjetilima
+
2
+
2
+
2
Pizza Re
Omiljena kvartovska pizzerija: Mjesto u Zagrebu na kojem ćete naći izvrsne napoletane, ali i carbonaru
1
/
5