-
Confit od prepelice i krema od kestena Foto: Srđan Brajković
-
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna Foto: Srđan Brajković
-
Pohana teleća glava Foto: Srđan Brajković
-
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom Foto: Srđan Brajković
-
Štrudel od bundeve Foto: Srđan Brajković
-
Pogledaj i ovo
+
5
+
5
+
5
S pogledom na Lokrum
Ne mogu mu ništa zlobne kritike: Restoran Edina Džeke koji gosti hvale zbog savršenog pogleda, mesa i koktela
+ 15 + 15 + 15Hedonizam u zelenilu
Preporuka za ručak: Jedan od najboljih restorana u Samoboru (a i šire) ima novi jelovnik na kojem posebno mjesto imaju - slastice Petre Jelenić
+ 9 + 9 + 9Hram gastronomije
Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto