Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha

Podijeli
  • Confit od prepelice i krema od kestena Foto: Srđan Brajković
  • Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna Foto: Srđan Brajković
  • Pohana teleća glava Foto: Srđan Brajković
  • Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom Foto: Srđan Brajković
  • Štrudel od bundeve Foto: Srđan Brajković
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Kamo na brunch

    Super mjesto za rani ručak: Zagrebački restoran posvećen Nikoli Tesli u koji se ide na fine zalogaje i mjehuriće

    + 3 + 3 + 3

    Revolucionarna lista

    6 najboljih u Španjolskoj: Zbilja posebni restorani kakve nećete naći nigdje drugdje na svijetu

    + 1 + 1 + 1

    Nitko ne izlazi ravnodušan

    "Pljesnivi kruh i odvratna hrana": Jedan od najboljih restorana kojem gosti ruše ocjenu na Googleu

1/5

close