Restoran "Batak Beer&Grill" (Remetinačka cesta 14) predstavio je nove uzdanice na svojem jelovniku: grilani sir škripavac s pekmezom od luka, paštetu od pileće i gusje jetre s tartufima te hladnu platu domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova.

Ujedno je riječ i o jednom Batak restoranu koji u sklopu svoje ponude ima Craft Beer Bar te nudi više od 50 vrsta craft piva. Uz pomoć vrhunskih domaćih pivara, izabrana su najbolja regionalna i svjetska craft piva kako bi na jednom mjestu ponudili najbolje – vrhunsku hranu i kvalitetno piće u ugodnom i modernom ambijentu.

Nova lokacija tako je zamišljena, osim za privatna druženja, evente i obiteljske večere, kao i moderan bar.

Craft je umjetnost proizvodnje piva. Pivo koje se proizvodi u velikim količinama, kreirano je na način da izdrži pritisak distribucije. Industrijska piva su dobra piva, al su dosadna. Craft pivo je proizvod koji je s druge strane jako osjetljiv - ima puninu boja, okusa, mirisa... to je živi proizvod!

Takav proizvod se ne može globalno distribuirati. Ono što je ključno je to da je craft stvorio jako puno radnih mjesta jer je to pivo koje se proizvodi lokalno i ovisi o majstoru pivaru. Zato pijte i jedite lokalno!,
istakao je Krešo Marić iz Daruvarske pivovare.

Osim spomenute ponude, Batak Beer&Grill odlučio je promijeniti i vizualni identitet već dobro poznatog brenda. Novi interijer tako bi se lako mogao smjestiti u bilo koji svjetski velegrad, a restoran je zadržao ugodan ugođaj u kojem svaki gost može naći mjesto za sebe.

Batak restorani uskoro planiraju otvorenje još dva restorana koji će se tako pridružiti već dobro poznatim lokacijama u Zagrebu (Centar Cvjetni, Golf tereni, Kvatrić, Rudeš, Savica) Sesvetama i Zaprešiću.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju