Viseća ležaljka za spavanje avanturistima pruža nebrojene prednosti; od toga da mogu prileći u hladu nakon sunčanja na plaži ili smucanja šumama, gdje god im se ukaže prilika bez brige o smještaju, do pogleda na noćno nebo.

Viseća ležaljka ili vreća za spavanje Wise Owl Outfitters jedna je od najbolje ocijenjenih na Amazonu. Omiljena je zbog prijateljske cijene i udobnog materijala koji se koristi i za padobrane, idealnog za ušuškavanje.

Wise Owl Outfitters dolazi u dvije varijante – kao singlica za vukove samotnjake ili nešto veći model za one koji se vole grijati uz suputnike. Oni koji su je isprobali kažu da su obje verzije izrazito udobne, prostrane i lagane, ali ne i najlakše na tržištu, a kao plus ističu i to što se lako postavlja. Cijena im se kreće od oko 210 do 290 kuna na Amazonu.

Manja ležaljka ima 450 grama, a teža na vagi pokazuje 740 grama, no u računicu valja uračunati i pokrivač te mrežu protiv malih šumskih beštija poput komaraca. Ležaljka ne zauzima puno prostora; ugurana u vreću nije puno veća od termosice.

Zahvaljujući praktičnim trakama s pet čvorova ležaljka se lako postavlja – dovoljno je zataknuti karabiner na željenoj visini. Neki kupci joj predbacuju da bi dobro došao i koji čvor više, ali većina nije imala problema s traženjem idealne pozicije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju