Hrpe smeća, uništeni planinarski domovi i skloništa, kao i vožnja automobilom po mjestima na kojima bismo trebali ostaviti tek tragove cipela, vode Lijepu Našu u sve veće probleme. Svatko tko uživa u istraživanju prirode, otkrivanju gotovo netaknutih staza i potoka, divi se okolišu u svim njegovim bojama, bolno je svjestan toga koliko nemar može naštetiti tim komadićima raja u kojima tražimo sreću.

Potaknuta scenama koje od početka pandemije gledamo po domaćim prirodnim ljepotama, ekipa punkufera odlučila je pokrenuti projekt #neOKOLIŠaj, kojemu je cilj podići svijest o važnosti očuvanja okoliša, ali se i aktivno, zajedno s vama, uključiti u čišćenje i očuvanje prirode! Pritom možete osvojiti i nagrade uz koje će boravak u prirodi biti još ljepši!

Uključite se u natječaj “OSVOJI #neOKOLIŠaj EKOlekciju“. Sve što trebate napraviti jest ostaviti svoj komentar na zadano pitanje.

Ispod objave na Facebook i/ili Instagram profilu punkufer.hr-a opišite na koji se način brinete o prirodi i doprinosite njezinu očuvanju. Pustite mašti na volju, a najkreativnije ćemo nagraditi paketom #neOKOLIŠaj EKOlekcije u kojem ćete pronaći Eko ruksak od craft papira, ekološki pribor za jelo od bambusa i još #punkufer nagrada.

Vremena nema mnogo, zato odmah ostavite svoj komentar i recite svima #neOKOLIŠaj!

Više o nagradnom natječaju i pravilima pročitajte ovdje.

Zbog našeg planeta i svih nas uključite se u projekt već danas, educirajte obitelj i prijatelje, recite svima #neOKOLIŠaj i klikom na link postanite dio naše zajednice koja je svjesna bogatstva u kojem živimo i koja u tome želi i dalje uživati.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju