Pravila kreativnog natječaja “OSVOJI #neOKOLIŠaj EKOlekciju“

ČLANAK 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook i Instagram stranica punkufer.hr, organizira kreativni natječaj pod nazivom “OSVOJI #neOKOLIŠaj EKOlekciju“ (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za čitatelje portala punkufer.hr i posjetitelje Facebook i Instagram stranice punkufer.hr .

 

ČLANAK 2.

Kreativni natječaj počinje 23.7.2021. i traje do 26.7.2021. (23:55)

 

ČLANAK 3.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook ili Instagram stranice punkufer.hr. Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju samo građani iz RH.


Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook i Instagram stranici punkufer.hr objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

 

ČLANAK 4.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 23.7.2021. do 26.7.2021. na Facebook ili Instagram stranici punkufer.hr pošalju kreativnu fotografiju i/ili komentar na zadanu temu natječaja, bez naknadnog uređivanja (edita).
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača, te da će nakon 30.7.2021. godine biti uništeni.

 

ČLANAK 5.

Svaka prijava koja odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljena na Facebook stranici punkufer.hr. Najkreativnija prijava prema odabiru Priređivača bit će objavljena na Facebook i Instagram stranici punkufer.hr.


Svaki Sudionik može poslati neograničen broj prijava. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj prijave koju su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj. Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.


Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

 

ČLANAK 6.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Kreativnog natječaja na Facebook ili Instagram stranici punkufer.hr.

 

ČLANAK 7.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).
Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
30.7.2021. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

 

ČLANAK 8.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Kreativnom natječaju objavljenim na Facebook i Instagram stranici punkufer.hr prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.
Facebook nije uključen u organizaciju ovog nagradnog natječaja.

 

ČLANAK 9.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Kreativni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

 

ČLANAK 10.

Na Facebook i Instagram stranici punkufer.hr tijekom trajanja Kreativnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

 

ČLANAK 11.

Pobjednici Kreativnog natječaja za svoju prijavu biti će nagrađeni od strane Priređivača

NAGRADE:

Facebook:

3x paketa #neOKOLIŠaj EKOlekcije

Instagram:

3x paketa #neOKOLIŠaj EKOlekcije

NAGRADA:

     1. 1x Eko ruksak od kraft papira
     2. 1x Eko pribor za jelo od bambusa
     3. 1x Vrećica za namirnice od RPET materijala
     4. 1x Power bank od bambusa
     5. 1x Doiy 30-dnevni izazov kreni zeleno

 

ČLANAK 12.

Tijek Kreativnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

 

ČLANAK 13.

Smatra se da su sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

 

ČLANAK 14.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Kreativnog natječaja ili Kreativni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

 

ČLANAK 15.

Svaka promjena vezana uz Pravila Kreativnog natječaja biti će objavljena na Facebook stranici punkufer.hr. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici punkufer.hr i/ili putem inboxa Facebook stranice punkufer.hr.

NOVA TV d.d