Polako smo krenuli razmišljati o tome kako ćemo provesti ljeto, a nama je prva asocijacija na ljeto avantura i istraživanje prirode. Iskoristite priliku i uživajte u vožnji quadom, a dan završite upijajući prirodne ljepote Nacionalnog parka Krka. Evo koju ponudu smo pronašli. Odvažite se na odmor koji će biti kombinacija visoke doze adrenalina i istraživanja prirode.

Destinacija koju smo odabrali je Nacionalni park Krka, a nema boljeg ako znamo da ćemo park istražiti na nešto neuobičajeniji način od onoga na koji smo navikli. Stoga se pripremite na vožnju quadom i besprijekorne poglede na ljepote Nacionalnog parka Krka.

Nacionalni park Krka čine rijeka Krka i donji tok rijeke Čikole, a neke od najpoznatijih lokacija unutar samog parka su Skradinski buk, Visovac, Roški slap, Oziđana pećina, Manojlovački slapovi, Bilušića buk i Burnum.

Ljubitelji šetnje u parku pak uživaju istraživanjem poučno – pješačke staze Sitnice – Roški slap – Oziđana pećina, a fotić i kamere na mobitelima se najviše koriste kad se fotkaju pogledi s vidikovaca. 

Kako bi ga istražili, odabrali smo vožnju quadovima koja će zasigurno biti pravo iskustvo koje ćemo pamtiti cijeli život. Za vožnju će vam biti potrebna B kategorija, stoga se, ako ste već iskusni vozač automobila, bojati ne trebate.

(Avan)tura će započeti na samom ulazu u Nacionalni park Krka na Lozovcu, nastavit ćete do Roškog slapa, šestog i pretposljednjeg slapa u nizu na rijeci Krki. Vodopadi se izdižu na čak 22,5 metra visine, a u kombinaciji s bezbroj rukavaca, kaskada i sedrenih otoka svakodnevno mame posjetitelje.

Posljednja lokacija do koje ćete se provozati je Oziđana pećina, a svoju peterosatnu avanturu možete završiti ručkom u jednom od OPG-ova koji se nalaze diljem samog parka. Nemojte čekati i iskoriste ovu ponudu, jer uvijek je vrijeme za avanturu!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju